Samen voor een gezond en gezellig Soesterberg

Volg ons op

Welkom terug van vakantie! Hopelijk goed uitgerust voor een fantastisch mooi en nieuw volleybal seizoen!!!!

Hier de 2e nieuwsbrief zo vlak voor dit nieuwe seizoen begint. Goed om te weten is dat heb je nieuwsbrief 1 niet ontvangen? Meld je dan bij volleybal.agavs@gmail.com om deze alsnog te verkrijgen.

In deze vorige nieuwsbrief is bekend gemaakt dat de trainingen op 28 augustus weer beginnen. Nu heeft de TC bekend gemaakt dat ook op 21 augustus de zaal beschikbaar is. Houd de berichtgevingen in de groepsapps van bijvoorbeeld je team in de gaten wanneer en hoe laat je verwacht wordt. (LET nogmaals op de afwijkende tijden, zie nieuwsbrief 1).

Eerste evenement!
Het eerste evenement zal op 30 september rond 19.30, oftewel, blijf nog gezellig hangen na de eerste thuiswedstrijden. Zie ook de bijgevoegde uitnodiging!
Ook heeft de evenementencommissie meer in petto voor het komende jaar… Een van de speerpunten is meer gezelligheid na de wedstrijden, of er nu een evenement is of niet. Begin van het seizoen zal er daarom een kast gevuld worden met spelletjes. Over de evenementenplanning voor dit jaar zal snel meer informatie volgen.

Vrijwilligers
In de voorgaande nieuwsbrief is expliciet gevraagd of men vrijwilligerstaken willen gaan uitvoeren. Hier is geen reactie op binnen gekomen, dit is uiterst teleurstellend. Het bestuur maakt zich daar toch zorgen over. Vandaar hier wederom de oproep. Laat van je horen via volleybal.agavs@gmail.com!!!

Wil je AGAVS ook GRATIS sponsoren?
Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan AGAVS, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en AGAVS ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar AGAVS.
 En nogmaals, het kost je niets extra!
Voor jou een kleine moeite, voor AGAVS zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of ga rechtstreeks naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12763 
Klik vervolgens op het logo van de winkel en bestel het product. Zie ook de pagina SponsorKliks.

Wist u dat?
– …. de barcommissie niet stilgezeten heeft, de kantine is van top tot teen opgefleurd.
– …. er in de kantine een 2
e dartbaan is aangelegd voor de dartclub die vanaf komende september de competitie gaat spelen op de dinsdagavond.
– …. het competitieschema (in concept) online staat, het een en ander kan nog gewijzigd worden, maar weet dat het terug te vinden is in de NEVOBO app.
– …. clubkleding gerelateerde zaken via 
kleding@agavs.nl geregeld kunnen worden. 

Scroll naar boven