Samen voor een gezond en gezellig Soesterberg

Volg ons op

Kleding

Dankzij een fantastische kledingsponsor krijgen alle leden (die wedstrijden spelen) een compleet kledingpakket in bruikleen, bestaande uit een sporttas, een trainingspak, korte broek en een wedstrijdshirt van AGAVS. Alle kleding is voorzien van ons eigen AGAVS logo én die van de sponsor Kontakt der Kontinenten. Ook krijgen alle leden een gepersonaliseerd trainingsshirt (met eigen naam erop).

Kleding wordt na inschrijving besteld. Wij hebben de meeste maten op voorraad zodat je kan passen. Het duurt 15-20 werkdagen voordat de kleding klaar is bij onze leverancier. Hierna wordt het uitgereikt door de kleding contactpersoon van AGAVS.

Zelf moet je goede volleybalschoenen voor in de hal en kniebeschermers kopen. Kniebeschermers zijn niet verplicht maar worden wel dringend geadviseerd om blessures te voorkomen.

Op onze ledenpagina lees je welke regels er aan het gebruik van het kledingpakket verbonden zijn en bij het verlaten van de vereniging dien je de sporttas en volledige tenue (trainingspak, korte broek en wedstrijdshirt) netjes in te leveren.

Scroll naar boven