Samen voor een gezond en gezellig Soesterberg

Volg ons op

AGAVS pacht de kantine “Time-out” in de “De Banninghal”, wat betekent dat wij naast inventaris, beheer en schoonmaak óók verplichting hebben van gemeente Soest om sport te faciliteren door vrijwilligers te leveren.

Bezetting is momenteel ma/di/do/za door AGAVS, wo/zo door Badso, vrijdag door zaalvoetbal (niet exclusief) Daar staat tegenover dat ook de inkomsten ten gunste komen van AGAVS en we gebruik kunnen maken van de faciliteiten tijdens activiteiten voor leden en sponsoren.

Daarnaast mogen we de Time-out 11x per jaar verhuren aan externen. Zeker overdag zijn hier veel mogelijkheden, mits we vrijwilligers en sleutels geregeld krijgen.

De kosten van verhuur zijn € 250,- ex btw, per 3 uur inclusief 1 of 2 vrijwilligers die de bar draaien (afhankelijk van het aantal bezoekers), exclusief kosten voor drankjes/ hapjes. Hiervoor rekenen wij aangepaste prijzen óf u kunt deze afkopen op basis van een prijs per persoon.


Volgens de vergunning is Time-out geclassificeerd als ‘lichte horeca’ en mag tot maximaal 24:00 uur open zijn. Uitgezonderd 6x per jaar bij evenementen met toestemming, dan is sluitingstijd 01.00 uur. 

Wij hebben ons te houden aan de HORECAwetgeving, wat o.a. wil zeggen dat wij op basis van een risicobenadering ons aanbod bepalen. Aangezien wij streven naar een gezond Soesterberg en graag een gezonde vereniging willen zijn, schenken we geen alcohol aan jongeren (onder de 18 jaar), is er altijd fruit te koop en geven we fruit tijdens thuiswedstrijden. Sterke drank schenken wij in principe niet, tenzij we een evenement organiseren (zoals een proeverij van speciaal bier, wijn of whisky).

Scroll naar boven