Samen voor een gezond en gezellig Soesterberg

Volg ons op

Over ons

Al sinds oprichting op 27 oktober in 1930 is de doelstelling van Algemene Gymnastiek en Atletiek Vereniging Soesterberg, “het verzorgen van lichamelijke opvoeding en bevorderen van zowel binnen- als buitensportDit doel tracht de vereniging onder meer te bereiken door…het organiseren van- en deelnemen aan wedstrijden, toernooien, uitvoeringen en andere evenementen… De nodige accommodatie aan te brengen en in stand te houden”.

Al die jaren later (wij hebben de ambitie om in 2030 ons 100-jarig bestaan groots te vieren) is aan die doelstelling weinig veranderd. Ook dit jaar zetten leden, vrijwilligers, donateurs en sponsoren van AGAVS weer vol energie de schouders eronder en gaan wij

Het eerste volleybal logo

samen voor een gezond en gezellig Soesterberg.

SAMEN

Wij vervullen graag onze sociale functie in het dorp om mensen samen te brengen door middel van sport en andere evenementen. Door goede samenwerkingen en betrokkenheid van onze sponsoren, zijn onze vrijwilligers in staat om niet alleen volleybaltrainingen, wedstrijden en toernooien te organiseren, maar ook vele leuke activiteiten voor leden en zelfs het hele dorp!  Onze vrijwilligers doen deels de schoonmaak, beheren de kantine en draaien bij alle activiteiten bardienst in ‘onze’ kantine, die ook te huur is. Kijk voor meer informatie maar eens bij de TIME-OUT.

GEZOND

Gezondheid is niet vanzelfsprekend en om een gezonde vereniging te zijn investeren wij graag in onze leden, inwoners en ondernemers van ons dorp. Fysieke- en sociale-gezondheid vormt de kern van alles wat wij doen! Opleidingen voor trainers en scheidsrechters, aandacht voor gezonde voeding, een vertrouwenspersoon, informatiebijeenkomsten voor ouders, BHV/ EHBO- training en andere cursussen voor vrijwilligers, op alle fronten werken wij aan een veilig sportklimaat.

GEZELLIG

Volleybal is bij uitstek een sociale sport en wij willen graag zoveel mogelijk mensen van deze super leuke sport én onze gezellige vereniging laten genieten. Bij ons is iedereen ongeacht leeftijd, achtergrond of overtuiging welkom om op eigen niveau mee te doen en bij te dragen aan onze vereniging. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke en leerzame activiteiten, kijk maar eens op onze activiteitenkalender.

Onze bestuursleden zorgen dat alles op rolletjes loopt en geven samen sturing aan de verschillende commissies, die weer uitvoering geven aan alle taken binnen de vereniging. Ook als je niet zo sportief bent kan je als vrijwilliger of donateur altijd onze vereniging komen helpen, er is genoeg te doen. 

Scroll naar boven