Webshop voor kleding online

Webshop voor kleding online

oktober 19, 2018 Uit Door agavsadmin

Vanaf nu is alle kleding ook te bestellen via de webshop!

De officiële kledingshop van KdK AGAVS is uitsluitend online bereikbaar. KdK AGAVS heeft haar eigen shop per 15 oktober 2018 en werkt daarvoor nauw samen met Intersport van Dam. Van Dam neemt alle kledinglogistiek voor haar rekening. Dit betekent voor jou dat jij je officiële KdK AGAVS kleding heel makkelijk online kunt bestellen. Dat heeft vele voordelen, omdat je andere KdK AGAVS artikelen direct vanaf de bank kunt bestelen, zoals trainingsjacks, sporttassen, coach shirts en nog veel meer.
• Maatvoering: geen probleem. Onder “Bestellen” kun je kiezen uit tal van verschillende maten en maatjes.
• Opdruk van namen en rugnummers: geen probleem. Onder “Bestellen” kun je precies aangeven hoe je het wilt hebben.
Kortom, de KdK AGAVS kledingshop maakt alles mogelijk op het gebied van de KdK AGAVS kleding. Neem snel een kijkje in onze webshop. Je bestelling in de KdK AGAVS kleding webshop komt binnen bij Intersport Van Dam. Onder normale omstandigheden is de bestelling binnen 5 werkdagen af te halen. De winkel is gevestigd in Soest aan de Birkstraat 103 en is vanuit Soesterberg zeer makkelijk te bereiken: de eerste winkel aan je rechterhand. Je kunt je bestelling ook laten afleveren.
Wanneer je bijvoorbeeld een nieuw lid bent en je moet de kledingpakket van onze sponsor nog krijgen neem dan contact op met Toon van Mil. In dit geval loopt het besteltraject via de vereniging en kan de levertijd anders zijn. Je ontvangt vanzelf bericht zodra het zover is.

Please follow and like us: