Sponsor worden?

We hebben bij AGAVS het uitgangspunt dat een sponsor de vereniging sponsort en niet één bepaald team. Wanneer een sponsor bereid is bijvoorbeeld tassen voor een team te sponsoren dan moet er ook iets voor de club overblijven.
 
AGAVS kent tal van sponsoropties waarbij de kosten nogal uiteenlopen. Voor ons is de looptijd van het contract minstens zo belangrijk als de hoogte van het sponsorbedrag. We willen op de langere termijn iets kunnen betekenen voor de vereniging AGAVS en voor de volleybaljeugd van AGAVS. Als  we met kortlopende contracten werken dan lopen we de kans opgestarte initiatieven na 1 seizoen al weer te moeten staken omdat sponsors het jaar erop geen geld voor ons beschikbaar hebben. Daarom is de stelregel binnen AGAVS dat alle sponsorpakketten een looptijd hebben van 3 seizoenen bevatten.
 
Wilt u meer over weten neem over sponsering van AGAVS neem dan contact op met het bestuur of stuur een mailtje naar  info@agavs.nl dan zal er zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.