Corona algemene info

Corona algemene info

5 juni Update

Ook binnen mag er gevolleybald worden per 1 juli

Binnen volleyballen mag per 1 juli onder strikte voorzorgsmaatregelen én hoeft de jeugd van 13 t/m 18 jaar per 1 juni geen 1,5 meter afstand meer te houden tijdens het sporten.

Minister-president Mark Rutte maakte op woensdag 27 mei bekend dat er onder voorwaarde dat het coronavirus geen nieuwe opleving doormaakt per 1 juli weer binnen gesport mag worden. Ook de sportkantines mogen per 1 juli de deuren weer openen.

zie info Nevobo;

Update Nevobo

 

 

23 mei 2020

Eerste training jeugd AGAVS-KDK succesvol. Lees hier het artikel van Soesterberg.nu

Volleybalvereniging AGAVS van start

 

 

Mei 2020

Beste jeugd leden en ouders/verzorgers,

Jullie zullen allemaal hebben meegekregen dat jeugd tot en met 18 vanaf 29 april weer buiten mag sporten onder begeleiding. Als AGAVS-KDK zijn we afgelopen dagen ontzettend druk geweest om er voor te zorgen dat ook wij de omschakeling maken van binnen in de zaal naar buiten op het grasveld. We zijn blij te kunnen melden dat dat met vereende krachten is gelukt. Dat betekent dat we weer gaan volleyballen!

Er is echter één hele grote maar: aan het weer mogen volleyballen zitten wel heel veel spelregels vast waar we ons strikt aan moeten houden. Doen we dat niet dan is niet alleen de kans groot dat er een nieuw verbod komt maar ook brengen we daarmee elkaars gezondheid in gevaar.

Op Corona info pagina zullen we alle informatie met jullie hierover zullen delen en waar je alle protocollen en afspraken kan terug lezen.

 

Met vriendelijke groet, Bestuur AGAVS-KDK